De Riethorst Stromenland is een zorgorganisatie waar samenspel voorop staat. Door de oprechte aandacht die onze bevlogen medewerkers hebben voor onze klanten maken we het verschil. Alleen samen kunnen we het leven fijner maken.

Als middelgrote zorgorganisatie is De Riethorst Stromenland in vijf gemeenten te vinden in West-Brabant. Met 1.300 medewerkers, 800 vrijwilligers en de mantelzorgers werken we samen voor ongeveer 1.000 klanten. Op de 11 zorglocaties kunnen mensen prettig wonen en rekenen op de beste (ouderen)zorg op het gebied van psychogeriatrie, geriatrische revalidatie en langdurige somatische zorg. Daarnaast vervullen we een bovenregionale functie voor mensen met de ziekte van Huntington en bieden we professionele wijkverpleging en behandeling aan in de wijk. We faciliteren en participeren in wetenschappelijk onderzoek en innovatie staat hoog op de agenda.

Als werkgever biedt De Riethorst Stromenland ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en een inspirerende werkomgeving. We hechten veel waarde aan verantwoordelijkheid, teamgeest en flexibiliteit en zijn altijd op zoek naar enthousiaste en leergierige mensen.