SwitchZ

Denk jij al langer over een carrièreswitch? Ben jij op zoek naar een baan met toekomst, een werkgever met zekerheid en naar werk waar je voor en met mensen aan de slag kunt?
 
Samen met opleidingspartner G&D en een aantal andere gerenommeerde zorgorganisaties maken wij ons binnen SwitchZ sterk voor jouw mobiliteit op de arbeidsmarkt, vernieuwing van het opleidingsaanbod, een gezonde leercultuur in lerende organisaties en goede zorg en een waardig en gelukkig leven voor cliënten.
 
SwitchZ richt zich op zij-instromers en geïnteresseerden met een mbo-3 of mbo-4 (of werk en denkniveau). Wij bieden een betaald opleidingstraject in de zorg, een erkend mbo diploma én baangarantie. Jouw situatie bepaalt het moment van instroom, de lengte van jouw opleiding en de keuze voor jouw leerroutes. In anderhalf tot drie jaar leiden wij je op voor een baan met toekomst.
 
Meer informatie over Switchz kun je vinden op www.switchz.nl.
 

Je loopbaan veranderen

Werk je al in zorg? En vind je dit leuk, maar heb je het gevoel dat je nog niet op de goede plek zit? Wij kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn op andere locaties of in andere functies. Onze afdeling Opleiding & Ontwikkeling verzorgt trainingen en scholingen en biedt loopbaanbegeleiding om jou op de juiste plek te krijgen. 
 

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling Opleidingen & Ontwikkeling via telefoonnummer 0183 662700 of mail naar hr@drsn.nl.